aktuális hírek

Ilyen lesz a Windows 8 ARM-kiadása

2012-02-14 09:38:46

A Microsoft számos kérdést tisztázott az új kiadás... <tovább>

Résztvétel az I. Marsal" Trophy-n

2011-09-12 10:22:01

Miről is szólt az I. Marsal' Trophy? Elsősorban... <tovább>

vélemények

Csonka Miklós - partner

2009-12-23 22:12:02
Egy értékvesztett, érzelmi és etikai deficitekkel... <tovább>

TEERAG-ASDAG Kft

2009-12-23 22:05:36
Az Euromethod Kft-vel 2009 júliusa óta dolgozunk együtt.... <tovább>

Szervezet és...

Szervezet és munkafolyamat fejlesztés és tanácsadás

Sokszog_24A vállalkozások versenyképességének és dinamikus növekedésének feltétele a naprakész technológia és a legmodernebb folyamatok bevezetése. Mindehhez világszínvonalú megoldásokra van szükség, amelyek segítségével felvehető a verseny nemcsak Magyarországon, hanem akár a világ bármely pontján is. Az EuroMethod ezeket a megoldásokat magyar és nemzetközi tapasztalatai révén tudja biztosítani. Garantálja az európai régióhoz igazodó legjobb iparági gyakorlat alkalmazását.

A tanácsadók gyakorlati tapasztalatot szereztek az

  • Európában ezen belül Magyarországon elterjedt
  • USA-ban és Japánban a TQM elemeket elterjedten alkalmazó

szervezési és gyakorlati módszerek alkamazásában.

Nagyon nagy eltérés van a világ különböző területein alkalmazott szervezési módszerekben. Ezeket a módszereket fordította le a kelet-közép-európai valóságra az EuroMethod Kft és a magyarításon túl alkalmazhatóvá tette a magyar KKV szektor számára.

A különböző ágazatokban, például az ipari termelésben, a szolgáltatási szektorban, az oktatásban és a közigazgatás terén szerzett több, mint 20 éves speciális tapasztalat képezi a szakosodott vezetői tanácsadási szolgáltatások alapját. Ezt összekapcsolva az ügyfél üzleti tevékenységének alapos megismerésével biztosít az EuroMethod Kft magas minőségi színvonalú és naprakész megoldásokat.

Az EuroMethod Kft vezetői tanácsadáshoz való hozzáállása különbözteti meg a legtöbb más tanácsadó cégtől. Arra összpontosít, hogy innovatív és a gyakorlatban is alkalmazható megoldásokat találjon, majd ezeket ügyfelekkel közösen az ő érdekükben valósítsa meg. Erre ma sok tanácsadó a divatos coaching (fordíthatjuk akár edzősködésnek is) kifelezést használja. Ez a megközelítés eltér az általánosan használt technikáktól, amelyek jellemzően csupán a jó javaslatok kidolgozására összpontosítanak. Az EuroMethod Kft meggyőződése az, hogy a tanácsadási megbízások legfontosabb mércéje a javaslatok sikeres átültetése a gyakorlatba.

A projektek jellemző fázisai:

  • folyamat- és szervezetfejlesztés;
  • hatékonyságjavítás;
  • projektmenedzsment;
  • szervezeti kultúra fejlesztése;
  • ügyfélkapcsolati rendszerek (CRM) kialakítása;
  • információs rendszerek kialakítása, bevezetése és segítség a folyamatos fenntartásban;
  • konformitás vizsgálat.